Üres a kosarad
Felhasználónév: Jelszó: RegisztrációÚj Jelszó

Webshop

Itt találhatja meg a típusfüggetlen termékeket, konkrét alkatrész keresés esetén kattintson az Ajánlatkérés menüpontra!

Wynn's Diesel injektor tisztító
1490 HUF
 
Mennyiség:
Cikksz: WYN51668 325ml
Jellemzők
Leírás
Leírás:

Leírás:

Megkönnyíti a hidegindítást és növeli az üzemanyag cetánszámát. Csökkenti a füstkibocsátást. Tisztítja a pumpát és a porlasztócsúcsokat. Az alacsony kéntartalmú üzemanyagok kenési tulajdonságait javítja. Megakadályozza a berágódások kialakulását. Leköti a kondenzvizet és megelőzi a korróziót. Javítja a motor teljesítményét.

Felhasználás:

a flakon tartalmát a tankolás előtt töltse az üzemanyagtartályba. 1 flakon tartalma 10 000 km-re elegendő. Városi forgalom és magas igénybevétel esetén 1 flakon 2000-4000 km. Erős szennyeződés és nagy füstkibocsátás esetén 2 flakon felhasználása javasolt. Ezek után 1 flakon felhasználása elegendő.

Veszélyes anyagok:

Kerozin: 60-80%; Polialkilaminofenol<5% Propán2izopropil alkohol: 10-20%; Alkil-nitrát:<5% Nagyon gyúlékony.; R 36/38: Szemre és bőrre irritáló hatású. Belélegezve és bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat(szenzibilizáció) Veszélyes lenyelve ártalmas, aspiráció( idegen anyagnak a légutakba beszívása) esetén tüdőkárosodást okozhat. Gyermeketől távol tartandó, kezükbe nem kerülhet. Az edényzet hermetikusan lezárva tartandó; Gyújtó forrástól távol tartandó- Tilos a dohányzás. Gőzt nem belélegezni.;Sprayt nem belélegezni. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. Ne hánytasson! Lenyelés esetén azonnal orvoshoz fordulni a flakonon található címkét megmutatni.