Üres a kosarad
Felhasználónév: Jelszó: RegisztrációÚj Jelszó

Webshop

Itt találhatja meg a típusfüggetlen termékeket, konkrét alkatrész keresés esetén kattintson az Ajánlatkérés menüpontra!

TRW-Lucas féktáscák, fékbetétek, fékdobok, egyéb fékalkatrészek
5900 HUF
 
Mennyiség:
Az Ön autójához való fékalkatrészek árairól érdeklődjön az ajánlatkérés fülre kattintva!
Jellemzők
Leírás
Minőség: Felső közepes

 

Minőség: gyári

Gyártó ország: USA-Európa

Profil:  Fékrendszerek, fékalkatrészek, futóműalkatrészek

Garancia:1év

 

A TRW-Lucas fékalkatrészeket a TRW Automotive cégcsoport gyártja és forgalmazza.

A cég nagyságát egészen hűen tükrözi vissza alkalmazottjainak száma: összesen 60,000 alkalmazottal rendelkezik melyek közül 20,000 az Egyesült Államokban 39,000 pedig Európában, Afrikában és Ázsiában van. Az európai gyártású autók jelentős %-a TRW által tervezett és beszállított fékrendszerrel készül.

A TRW cég gyökerei a huszadik század elejére nyúlnak vissza. A cég 1901-ben alakult és azóta a fejlesztés és a legújabb technológiák alkalmazása területén igen hosszú sikertörténetre tekinthet vissza.

A mai TRW Automotive vállalat olyan különböző gépjármű beszállító cégek egyesüléséből jött létre mint, Thompson Products, Lucas Varity, Girling Ltd és Kelsey-Hayes. A TWR Automotive-vel egybeolvadt vállalatok az autógyártás szinte minden területén gyártottak és fejlesztettek különböző termékeket.

1928-ban fékrendszerek fejlesztésével bővítették ki a már meglévő termék palettájukat.

Fejlesztéseik tekintetében legfontosabb mérföldkőként megemlíthetjük, hogy a TRW dobta elsőként piacra az első elektromos vezérlésű ABS fékrendszert.

Technológiai fejlesztéseiket és cégük bővítését a 70-es 80-as években is folytatták. A többi profiljuk mellett az autógyártás területén is rengeteg újdonsággal álltak elő, mint például az első szenzoros Airbag rendszer.

A 90-es évek végére a biztonsági övek és az airbag és kormányrendszerek területén a világpiacot meghatározó céggé nőtték ki magukat.

Mint ahogyan az a sikertörténetükből is kiderül, a TRW abszolút vezető pozícióra tett szert a gépjármű dinamika, fékrendszerek, biztonsági övek, Airbag rendszerek, elektromos és szoftver technológiák területén, melyek jelentős mértékben meghatározzák a ma és a jövő autójának biztonságát és kényelmét.

 

Egyéb érdekesség, hogy a TRW a repülés és az űrtechnikában is jelentős szerepet játszik. Több sikeres űrprogramhoz fűződik a neve.