Üres a kosarad
Felhasználónév: Jelszó: RegisztrációÚj Jelszó

Webshop

Itt találhatja meg a típusfüggetlen termékeket, konkrét alkatrész keresés esetén kattintson az Ajánlatkérés menüpontra!

FEBI féktárcsák, egyéb fékalkatrészek
7900 HUF
 
Mennyiség:
Az Ön autójához való fékalkatrészek árairól érdeklődjön az ajánlatkérés fülre kattintva!
Jellemzők
Leírás
Minőség: Felső közepes

 

Minőség: Felső kategória-remek ár/érték arány

Gyártó ország: Anglia

Profil:Fék, futómű , elektromos, motorikus alkatrészek

Garancia:1év

 

Leírás : FEBI sikertörténet

A FEBI céget Ferdinánd Bilstein jegyeztette 1844-ben. Az első FEBI gyár 1882-ben kezdte meg működését.  A századforduló környékén  a csavargyártás alapozta meg a cég további sikereit.  1925-ben kezdik meg a rugós csapszeg sorozatgyártását. Néhány év múlva a FEBI fókuszába már az autóalkatrészek kerülnek.

 A II. Világháború után, Hans Carl Bilstein vezetésével, 1947-ben már 200 embert foglalkoztattak. A FEBI 1951-ben kiterjesztette termelését a nehéz járműalkatrészekre is. 

1981-ben a FEBI volt az első cég, aki komputerizálta a gyártást. Célul tűzte ki a lehető legjobb minőség elérését a még elfogadható áron. Bevezette a CNC technológiát a gyártásba, amellyel a régió technológiai úttöröjének számított.

1986-ban a cég jelentős mértékben növeli a raktárkapacitását. 

1991-ben leányvállalatot alapít az Egyesült Királyságban.  A FEBI ekkor már 130 országba exportál és méltán híres kitűnő minőségéről. 1997-ben a komputerizálja a teljes logisztikai rendszerét. Az kiemelkedően nagy kapacitású logisztikai központját immár csúcstechnika irányítja, üzemelteti. 1998-ban a gyártott termékek száma már eléri a 10,000 db-ot, amely ezt követően évről évre nő. 2001-ben már 15,000 féle terméket forgalmaznak. Mára már több mint 20,000 termék szerepel a kínálatukban és az egyik legnagyobb autóalkatrész gyártó-forgalmazó az EU-ban.